 |
Stajenka Miejsce, którego nam brakowało :)
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krewniak
Tu byczek majowy ;) Całkiem odlotowy :P
Dołączył: 05 Wrz 2006
Posty: 857
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: ziemia rybnicka
|
Wysłany: Pon 0:46, 18 Gru 2006 Temat postu: jeszcze łosoś! |
|
|
Mam zamiar na wigilijnym stole położyć również łososia. Może stajenkowicze podzielą się jakimis ciekawymi przepisami jak podać tę królewską rybę inaczej niż tylko panierowaną i smażoną na masełku. Może jakiś fantastyczny sosik specjalny do łosoia wlasnie... Zapraszam!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pumcia
Lewada? Co to dla nas :P Deeesstaaa!
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 778
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Sączów/Warszawa
|
Wysłany: Pon 11:59, 18 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
sosik moze uda mi sie znalezc bo gdzies mi sie zapodzial ale polecam lososia robionego w pierkarniku w folii aluminiowej:
Bierze się dzwonko łososia obtacza się w przyprawie do ryb kamisa (chyba ze sie umie w czyms lepszym....) kladzie sie grube plastry cytryny z dwoch stron dzwonka zawijamy w folie i do rozgrzanego piekarnika. Po 20 min wyciagamy pachnaca i bardzo smaczna rybke.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krewniak
Tu byczek majowy ;) Całkiem odlotowy :P
Dołączył: 05 Wrz 2006
Posty: 857
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: ziemia rybnicka
|
Wysłany: Pon 13:47, 18 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
mniam dzięki mniam
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dakron
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 6405
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pon 20:14, 18 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Pobudziłas moją wyobraźnię... rozmarzyłam się
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
p@tis
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 244
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Śro 23:47, 27 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Czasem zżeram pastę z łososia. Twaróg, (gotowany, bądź smażony łosoś, obdarty ze skóry), dojrzałe awokado, czosnek (rozdrobniony młotkiem, z powodu braku przyrządu do rozdrabiania), sok z cytryny i przyprawy typu pieprz sól jakieś zioła. Wszystko gnieciemy widelcem.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|